Zonvakanties 2008

Generic placeholder image

De voorpret kan beginnen! Want je kunt nu kiezen uit het aanbod van zonvakanties 2008.

De meeste aanbieders hebben hun gids voor 2008 al klaar liggen. Je kunt kiezen uit kampeervakanties, strandvakanties of een zonvakantie in een zomerhuisje op een mooi vakantiepark. Ook het aanbod van zonvakanties in vakantiehuisjes, chalets of gîtes is voor een groot gedeelte al bekend. Als je tijdens de schoolvakanties op vakantie wilt en nog volop keus wilt hebben, dan is het goed om op tijd te boeken bij onze partners. Die vind je op de pagina’s ‘zonvakanties’, ‘vakantieparken, ‘vakantiehuisjes’, ‘autovakanties’ en ‘verre reizen’.

Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft: een vliegvakantie, met je eigen auto naar een zonnige bestemming of een ontspannende zonvakantie met veel activiteiten voor de kinderen. Natuurlijk kun bij het aanbod van zonvakanties 2008 kiezen voor verre bestemmingen. Ga eens carnaval vieren in Brazilië of op safari in Afrika! Kijk je wel eens naar het TV-programma RTL Travel’s Hotlist? Bij Shoestring, een aanbieder van verre reizen, kun je veel van de bijzondere zonbestemmingen boeken die in het TV-programma te zien zijn, ook al voor 2008.
Toch geven de meeste vakantiegangers bij het boeken van zonvakanties 2008 de voorkeur aan de warme landen rond de Middellandse zee: Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, Griekenland, Turkije, Malta en Cyprus. Hierbij heb je volop keuze in de accommodaties. Je kunt met je gezin gaan kamperen, aan de kust of in de bergen. Of een comfortabel huisje huren op een bungalowpark, bijvoorbeeld in de buurt van een waterpark. Je kunt je ook kiezen voor een strandvakantie in Egypte en lekker gaan snorkelen in de Rode Zee.
Ga je met het hele gezin? Kijk dan ook eens bij het assortiment zonvakanties 2008 op onze pagina ‘Kindervakanties’. Hier staan ook geweldige vakanties voor 2008. Als je op tijd je zonvakantie in 2008 boekt, dan heb je vaak nog kans op speciale vroegboekkortingen. Het loont dus altijd om je vroegtijdig te oriënteren.

Albufeira, Algarve, Portugal

Bezienswaardigheden


Meer zonvakanties

...

Voordelige zonvakanties

Lees verder

...

Voordelige zonvakanties

Lees verder

...

Zonvakanties Turkije

Lees verder