Wintersport Italie

Generic placeholder image

Hoewel de meeste mensen bij populaire wintersportgebieden vooral denken aan de skilanden Oostenrijk en Frankrijk, zijn er ook volop mogelijkheden voor een geweldige wintersport in Italië.
Dat is in 2006 met de Olympische Winterspelen in Turijn wel gebleken, waarbij de meeste skiwedstrijden in het wintersportgebied La Via Lattea (de Melkweg), bij het Italiaanse Sestrière, werden georganiseerd. Maar Italië kent meer mooie skigebieden, bijvoorbeeld rondom het charmante skistadje Bormio of het hooggelegen Levigno, dat ligt op 1816 meter ligt en ook wel ‘Little Tibet’ wordt genoemd. Ook erg populair is het skigebied Superskirama, dat o.a. bestaat uit de skigebieden Pinzolo, Madonna di Campiglio en Paganella. Hier ligt ook het bekende Worldcup traject 3-Tre. Door de verschillende soorten pistes is dit gebied ook zeer geschikt voor gemiddelde skiërs en snowboarders.
Italië is een geweldig vakantieland en je kunt er ook heerlijk eten. Tijdens je wintersport Italië kun je heerlijk genieten van de ontspannen sfeer, de ongerepte natuur en veel zon. Ook hebben veel Italiaanse wintersportdorpjes nog een sfeervol centrum, met leuke pleintjes en smalle steegjes. Wil je eens iets anders dan anders? Boek dan een wintersport in Italië bij de gespecialiseerde aanbieders op onze wintersportpagina.

Italie

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Italie

Bezienswaardigheden


Meer in italie

...

Vakantiehuisjes in Italië

Lees verder

...

Stedenreizen Rome

Lees verder

...

Italië, niet voor niets een populair vakantieland!

Lees verder

...

Campings Italië

Lees verder