Weekendje Londen

Generic placeholder image

Weekendje Londen

Een weekendje Londen moet je gedaan hebben. Want Londen is een stad waar het rijke historische verleden en het levendige heden gemoedelijk naast elkaar bestaan.

Door een mengeling van uiteenlopende culturen, schitterende bouwwerken en moderne creativiteit ontstond een prachtige en steeds evoluerende stad. Het zal dan ook niemand verbazen dat deze hoofdstad van Engeland is uitgegroeid tot een mekka voor toeristen, maar daarnaast is het ook een fantastische plaats om te wonen. Hier vindt iedereen daadwerkelijk wat wils en waar je interesse ook naar uitgaat, in Londen komt u zeker aan je trekken. Een weekendje weg is ook de gelegenheid om de talloze musea, galerie?n en entertainment mogelijkheden te ontdekken. Je hebt de keuze uit veel soorten hotel van trendy tot eenvoudig. Ook goedkope weekendjes weg naar Londen zijn goed mogelijk. Een vliegticket boek je al v.a. € 19,99 en een hotelovernachting hoeft ook niet duur te zijn. Kijk daarvoor eens bij hotels bij ons
Over een weekendje Londen raak je niet snel uitgepraat. Want deze levendige metropool sluit personen uit vele culturen in de armen en dit komt tot uiting in de gevarieerde keuken, winkelmogelijkheden, muziekstijlen en kleurrijke festivals. Een weekendje Londen zal je niet veel moeite kosten. Naar Londen reizen en zich ter plekke verplaatsen is geen enkel probleem. De stad beschikt over vijf internationale luchthavens en een uitgebreid wegennet. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van de metro, trein, touringcar, bussen, riviertransport en taxidiensten. De stad staat bekend om haar enorme historische en culturele aanbod. Hier vindt u de nationale kunstcollecties, een groot aantal belangrijke bezienswaardigheden en natuurlijk: de Koninklijke familie. Londen biedt je een unieke culturele ervaring. Boek dus snel dat weekendje weg naar Londen en geniet van deze prachtige stad.

Engeland

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Engeland

Bezienswaardigheden


Meer in engeland

...

Vliegtickets Londen

Lees verder

...

Goedkope vliegtickets Londen

Lees verder

...

Stedenreizen Londen

Lees verder

...

Hotels in Londen

Lees verder