Weekendje Antwerpen

Generic placeholder image

Dichtbij en toch anders: Antwerpen. De leukste stad voor een goedkoop weekendje weg. Antwerpen is goed te bereiken met de trein en auto. Je hebt de keuze uit vele uitstekende en goedkope hotels in Antwerpen centrum.
Een bezoekje aan de Antwerpse Zoo is zeker een aanrader. Deze dierentuin is één van de oudste ter wereld. Op de grote markt vindt je prachtige oude gebouwen en proef je de typische Belgische sfeer. Je weekend kan niet voorbijgaan zonder een Belgisch biertje gedronken te hebben bij voorbeeld in het Paeters Vaetje, vlakbij de grote kathedraal. Je kunt er kiezen uit meer dan honderd verschillende biersoorten. De belangrijkste winkelstraat is de Meir, tussen de Keyserlei (aan het Centraal Station) en de Groenplaats (bij de Kathedraal), daar kun je shoppen tot je er bij neervalt.
Een weekendje Antwerpen is pas compleet met een etentje in de vele gezellige restaurantjes, hier smaken de Vlaamse frieten pas echt lekker.

Antwerpen is een trendy stad met veel cultuur en uitgaansmogelijkheden. Bezoek de vele restaurants, gezellige kroegen, literaire café kunstgalerijen, artistieke shops, interieurzaken met designmeubelen of antiek, modehuizen en nog veel meer. Antwerpen heeft het allemaal!Kortom een weekendje weg in Antwerpen zal je zeker goed bevallen en je komt nog eens terug want Antwerpen heeft veel te bieden.


Klik hier voor: weekendje Brussel - weekendje Brugge - weekendje Londen - weekendje Parijs - weekendje Maastricht

Belgie

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Belgie

Bezienswaardigheden


Meer in belgie

...

Weekendjes Ardennen

Lees verder

...

Weekendje Brugge

Lees verder

...

Weekendje Brussel

Lees verder