Vakantieparken Frankrijk

Generic placeholder image

Er zijn tal van vakantieparken in Frankrijk, verspreid over alle mooie regio’s van dit populaire vakantieland. Bekende vakantiebestemmingen zijn de Ardèche, Bourgogne, Bretagne, Atlantische kust, Dordogne, Elzas, Vogezen, Côte d’Azur en Provence.

Alle vakantieparken zijn weer verschillend, met elk hun eigen sfeer. Je kunt kiezen uit vakantieparken in de vele bosrijke gebieden van Frankrijk of aan een prachtig meer. Maar natuurlijk kun je ook naar een mooi vakantiepark gaan in de buurt van het strand en de zee. Frankrijk heeft een lange kustlijn, die al begint in het noorden van Normandië en Bretagne. De kust loopt door in het westen, langs de Atlantische Oceaan. De echte zonaanbidders kiezen het liefst voor een vakantiepark of bungalowpark in het zuiden van Frankrijk, aan de Côte d’Azur (de Azuurkust). Aan de mooie zuidkust van Frankrijk liggen, direct aan de Middellandse Zee, de sfeervolle steden Marseille, Nice en Cannes. Deze steden zijn zeker een bezoekje waard als je in Zuid-Frankrijk verblijft.
Natuurlijk heb je in Frankrijk ook bungalowparken in de vele bergachtige streken, zoals de Pyreneeën, de Alpen of de Franse Ardennen. Maar ook het eiland Corsica, voor de Italiaanse kust, behoort tot Frankrijk. Hier is het ook mogelijk om een bungalow of vakantiehuisje te huren op een vakantiecomplex. Frankrijk heeft een aantal vakantieparken bij mooie meren, waaronder het bekende meer van Annecy. Maar boek ook eens een vakantiepark in de buurt van een mooie stad, zoals Parijs. Je kunt dan op een koelere dag alle bezienswaardigheden van de stad gaan bekijken.
Het is heerlijk om in een bungalowpark je vakantie te vieren. Je hebt er alle vrijheid, de kinderen vermaken zich uitstekend, je hebt keus uit veel verschillende soorten vakantiehuisjes en er zijn vaak tal van faciliteiten op het terrein, zoals een mooi zwembad en een grote speeltuin.

Frankrijk

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Frankrijk

Bezienswaardigheden


Meer in frankrijk

...

Aqualand - Frankrijk

Lees verder

...

Bungalowtenten - Frankrijk

Lees verder

...

Campings - Frankrijk

Lees verder

...

Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Antibes - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Cannes - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Frejus - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Grimaud - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Mandelieu - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder