Vakantieparken België

Generic placeholder image

In België kun je prachtige vakantieparken boeken, bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen, langs de Belgische kust of in het Belgische Limburg. Maar je kunt ook een vakantiepark kiezen in de buurt van een mooie stad in België, zoals Hasselt, Brugge of Antwerpen.

De vakantieparken in België worden aangeboden door diverse bekende aanbieders, zoals Landal GreenParks, Hogenboom Vakantieparken of Center Parcs. Of kies voor het bekende SunParks, dat vier vakantieparken op de mooiste plekjes van België heeft: Oostduinkerke, De Haan, Vielsalm en de Kempense Meren (in Mol). Elk vakantiepark ligt midden in de natuur en toch dichtbij leuke toeristische plaatsjes in België.
Je kunt je verblijf in een vakantiepark of bungalowpark in België uitstekend combineren met allerlei activiteiten op het park of in de omgeving. Een bungalowpark in België is een perfecte accommodatie voor vakantiegangers die van een actieve vakantie houden, want vaak kun je in de buurt aan allerlei outdoorsporten doen, zoals abseilen, raften, fietsen of wandelen.
Ook op de vakantieparken zelf is genoeg te doen, voor jong en oud. De parken hebben gezellige restaurants, heerlijke speeltuinen voor de kinderen en vaak een tropisch zwemparadijs of een mooi buitenbad. De parken worden omringd door veel natuur en vanuit sommige vakantieparken kun je in de winter zelfs skiën, langlaufen en sleeën.
Voor een (lang) weekend, een (mid)week of een heerlijk verblijf tijdens de schoolvakanties is een bungalowpark in België de ideale bestemming. Heerlijk ontspannend, zowel voor de kinderen als voor de ouders.

Belgie

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Belgie

Bezienswaardigheden


Meer in belgie

...

Weekendje Antwerpen

Lees verder

...

Weekendjes Ardennen

Lees verder

...

Weekendje Brugge

Lees verder

...

Weekendje Brussel

Lees verder