Treinreizen België

Generic placeholder image

Als je naar België wilt reizen, kies dan eens voor de trein in plaats van de auto. De meeste mensen kiezen voor treinreizen België als ze een citytrip willen maken, bijvoorbeeld naar Antwerpen, Brussel, Brugge of Gent.
Je stapt middenin het centrum uit, je hebt geen last van files en op de heen- en terugreis kun je gewoon even een dutje doen of een boekje lezen. Dat is toch heel wat anders dan naar de achterbumpers van alle auto’s op de snelweg te moeten kijken. Op onze pagina ‘treinreizen’ kun je heel gemakkelijk de treinreizen België online regelen en soms zijn er zelfs speciale aanbiedingen naar populaire Belgische steden. Het loont dus de moeite om deze voor je boeking even te bekijken. Vooral als er een populair evenement is in de stad waar je naartoe wilt, is de trein een ideaal vervoermiddel. Je hebt geen parkeerproblemen en je kunt nog eens gezellig een Belgisch biertje drinken.
De verschillende treinreizen België hoeven niet veel te kosten, want je boekt al een retourtje Antwerpen vanaf 35 euro en een retourtje Brussel vanaf 42 euro. Combineer je citytrip eens met een bezoek aan het muziekinstrumentenmuseum of de chocoladewinkel Mary Chocolatier in Brussel, het aquarium Aquatopia of Brouwerij De Koninck in Antwerpen, het begijnhof Ten Wijngaerde of de patriciërshuizen in Brugge en het Belfort of de abdijen in Gent.

Belgie

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Belgie

Bezienswaardigheden


Meer in belgie

...

Vakantiehuisjes in de Ardennen

Lees verder

...

Vakantiehuisjes in België

Lees verder

...

Vakantieparken België

Lees verder

...

Weekendje Antwerpen

Lees verder

...

Weekendjes Ardennen

Lees verder

...

Weekendje Brugge

Lees verder

...

Weekendje Brussel

Lees verder