Treinreizen en treintickets bestellen

Generic placeholder image

Misschien wel de meest comfortabele manier van reizen: met de trein. Wil je treintickets bestellen of je treinreis plannen? Dat kan hier.

Als je kiest voor de trein, kies je voor gemak en comfort. Met de trein sta je nooit in de file en je hoeft ook geen parkeerplaats te zoeken. Een ander voordeel is dat de trein stopt in het centrum van een stad. Dat is voor velen een reden temeer om met de trein naar de vakantiebestemming af te reizen. En helemaal voor citytrips is de trein een uitstekend vervoermiddel! Erg populair is een dagje Antwerpen met de trein. Treinreizen naar Antwerpen zijn comfortabel en snel. Je stapt uit in het centrum van Antwerpen zonder filestress of uren zoeken naar een parkeerplaats. Ook andere treinreizen naar België zijn een aanbeveling waard, zoals een weekendje Brussel. Een prachtige stad met veel bezienswaardigeheden.
Wil je met je kinderen naar Disneyland Parijs? Ga eens met de trein. Hier kun je treintickets bestellen voor onder andere NS Internationaal, TGV en Eurostar. Dus ook je treinreizen boek je gemakkelijk via ons!

NS Hispeed

Of het nu voor zaken of vakantie is, voor een weekendje weg of een rondreis door Europa, met de trein reis je comfortabel en gemakkelijk naar het hart van de belangrijkste Europese steden. De internationale trein is een uitstekend alternatief voor auto of vliegtuig. Geen last van files, parkeerproblemen of lange inchecktijden. Koop dus nu online je treintickets bij NS Hispeed, ook voor de Thalys, TGV en ICE International naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Luxemburg, Italië, Tsjechië en Denemarken.

TGV

Rail Europe, met haar site TGV.com, is de belangrijkste distributeur van treintickets ter wereld. Behorende tot de SNCF groep (Chemins de Fers français) biedt Rail Europe online reservering van tickets aan, voor de belangrijkste TGV treinen in Europa (Thalys, TGV, Eurostar, Lyria en Artesia) en alle Franse treinen (TGV, Corail Teoz, Corail Lunea, TER, Corail Intercitès).

Eurostar

Supersnel per hogesnelheidstrein van Brussel naar o.a. Londen of Parijs. Goedkoop, comfortabel en een korte reistijd! Onze partner Eurostar verzorgt rechtstreekse verbindingen tussen Brussel, Rijsel, Ashford en Londen. Daarnaast biedt Eurostar vanuit het Verenigd Koninkrijk handige aansluitingen aan, naar meer dan honderd bestemmingen in Frankrijk, België en Nederland. Eurostar heeft het reizen tussen Groot-Brittannië en het Europese vasteland volledig veranderd.

DB autotrein

Met de DB Autotrein comfortabel reizen door Europa. De autotrein van de Deutsche Bahn rijdt het gehele jaar vanuit Duitsland naar 150 bestemmingen in Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Kroatië. Voor de Nederlandse vakantiegangers liggen de opstapplaatsen Duesseldorf, Troisdorf (Keulen) en Neu Isenburg (Frankfurt) net over de grens. Geen files en geen hoge brandstofprijzen.

Ski-Trein

De Ski-Trein (SGR) rijdt in het wintersportseizoen iedere vrijdagavond van Nederland naar Oostenrijk en komt daar zaterdagochtend aan. De trein gaat terug op zaterdagavond en is dan zondagochtend weer in Nederland. De Ski-Trein bestaat uit twee delen: de standaard en de Ski-Trein Disco. Met de standaard Ski-Trein reis je voordelig en eenvoudig naar Oostenrijk. Er is een apart discodeel voor de feestvierders (jongeren).

Alpen Expres

De Alpen Expres (SGR) is een nachttrein die je snel en comfortabel vervoert naar de wintersportgebieden in Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Zwitserland. In de Alpen Expres kiest je zelf het reiscomfort: van een comfortabel slaapcoupé tot een luxe twee- of driepersoons comfort-coupé.

Ferrytickets bestel je hier

Bestel hier je tickets van P&O Ferries. P&O Ferries is één van de grootste ferry operators, met zes routes vanuit het vasteland van Europa naar Groot-Brittannië.

Hotels reserveren

Via ons kun je lekker gemakkelijk online je hotel boeken, met keuze uit duizenden hotels in 81 landen. Met beschrijvingen, foto's, plattegronden en zoekfunctie.

Prachtige stedenreizen

Voor stedenreizen per bus, trein en vliegtuig naar topbestemmingen als Londen, Parijs, Istanbul, Praag, Berlijn, Rome en New York vind je hier vele aanbiedingen.

Weekendje weg

Als je even wilt onthaasten of weg wilt uit de sleur, ga dan eens een heerlijk weekendje weg naar een vakantiehuisje of sfeervol hotel. Verwen jezelf, partner en gezin!

Autohuur

Neem geen risico's met minder betrouwbare verhuurders. Regel hier gemakkelijk je autohuur, met overeenkomst in het Nederlands en ook nog eens tegen de laagste prijzen.

Reisverzekering 10% korting

Een onbezorgde vakantie begint met een paar euro per dag voor een goede reisverzekering. Hier ontvang je 10% extra korting op je Elvia reisverzekering.

Albufeira, Algarve, Portugal

Bezienswaardigheden


Meer treinreizen

...

Treinreizen Antwerpen

Lees verder

...

Treinreizen België

Lees verder