Stedenreizen Parijs

Generic placeholder image

De bekendste bezienswaardigheden van Parijs zijn natuurlijk de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de boulevard Champs-Élysées.
Maar Parijs zit vol met de prachtigste gebouwen, straten, pleinen en monumenten: het Palais du Luxembourg, de kathedraal Notre-Dame, de schilderswijk Montmartre, de basiliek Sacré-Coeur, de oudste kerk van Parijs, Saint-Germain-des-Prés en de Grande Arche, de moderne tegenhanger van de Arc de Triomphe. Ook zijn er in Parijs enorm veel indrukwekkende musea, waarvan het Louvre en het Centre Georges Pompidou de bekendste zijn. Maar afgezien van al het moois dat je tijdens allerlei stedenreizen Parijs kunt zien en beleven, is Parijs natuurlijk de meest romantische stad ter wereld! Hier kun je samen wandelen langs de Seine, genieten van een Frans wijntje tijdens een diner bij kaarslicht, nog even over de verlichte pleinen lopen en dan overnachten in een mooi hotel in het centrum van de stad … wie wil dat nu niet? Dus verras je partner eens en boek een citytrip Parijs!

Parijs heeft een heel eigen, warme sfeer en trekt hiermee toeristen van over de hele wereld, zelfs uit Australië en Japan. En wat nu het mooiste is ... wij Nederlanders zitten zó dichtbij, dat zelfs een kort weekend Parijs voor ons heel goed te doen is. Al wil je natuurlijk niet meer weg als je er eenmaal bent! Woon je in de regio van een luchthaven, dan kun je ook kiezen voor allerlei stedenreizen Parijs per vliegtuig. Lekker snel en heel gemakkelijk. Maar je kunt natuurlijk ook heel eenvoudig de eigen auto pakken of kiezen voor de stedenreizen Parijs per bus. Binnen een paar uur zit je al in het centrum van Parijs! Er worden ook heel veel leuke arrangementen naar Parijs aangeboden, dus hotels inclusief vervoer.
Voor het complete aanbod van onze citytrip-specialisten kun je terecht op onze pagina 'stedenreizen'. Wil je alleen een hotel boeken? Kijk dan ook even op onze pagina 'hotels'. Hier vind je een overzicht van alle gerenommeerde hotelaanbieders. Je kunt hier heel gemakkelijk selecties maken voor hotels Parijs. Je kunt natuurlijk ook de internationale trein naar Parijs nemen, de Thalys. Bijvoorbeeld om te gaan shoppen of er gewoon eens lekker uit te zijn. Je boekt heel eenvoudig en voordelig een treinticket Parijs via onze pagina 'treinreizen'. Voor een romantisch weekendje weg naar Parijs kijk je op onze weekendjes pagina.

Frankrijk

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Frankrijk

Bezienswaardigheden


Meer in frankrijk

...

Aqualand - Frankrijk

Lees verder

...

Bungalowtenten - Frankrijk

Lees verder

...

Campings - Frankrijk

Lees verder

...

Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Antibes - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Cannes - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Frejus - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Grimaud - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder

...

Mandelieu - Cote D'azur - Frankrijk

Lees verder