Stedenreizen New York

Generic placeholder image

New York, the city that never sleeps! Een van de steden die je ooit in je leven bezocht moet hebben is New York, dat ook wel The Big Apple wordt genoemd.
New York is zo imponerend, dat veel mensen na hun eerste bezoek verklaren zeker nog eens terug te willen komen. Bij de meeste stedenreizen New York verblijf je in een hotel op het eiland 'Manhattan'. Manhattan is een van de vijf stadsdelen van New York en het bruisende stadshart. Natuurlijk denk je bij stedenreizen New York aan hoge gebouwen, straten die vol staan met gele taxi's en verlengde limousines of de luxe winkelstraat Fifth Avenue. Maar middenin dit oerwoud van spectaculaire gebouwen ligt ook een enorm park, het Central Park. Hier kun je heerlijk uitrusten, picknicken en natuurlijk … mensen kijken. Bekende bezienswaardigheden van New York zijn: het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Battery Park, Times Square, Rockefeller Center, het gebouw van de Verenigde Naties en Madison Square Garden. Erg leuk is een wandeling over de stenen Brooklyn Bridge. Als je vanaf Brooklyn naar Manhattan toe wandelt, heb je een fantastisch uitzicht op de stad. Kies je voor een van de stedenreizen New York, combineer het dan ook eens met een mooie musical of een rondvaart om Manhattan heen. Vanaf het water kun je unieke foto's maken van de skyline van New York. Je kunt zelfs een spectaculaire helikoptervlucht over Manhattan maken, het is geweldig om alle wolkenkrabbers en het Central Park vanuit de lucht te zien.
Je kunt allerlei soorten stedenreizen New York boeken. Je kunt verblijven in centraal gelegen toeristenhotels, maar ook in luxe hotels waar je zelfs beroemdheden kunt tegenkomen. De stedenreizen New York zijn te boeken via onze pagina 'stedenreizen', maar je kunt natuurlijk ook zelf stedenreizen New York samenstellen, door zelf een goedkope vlucht uit te kiezen en apart een hotel bij te boeken. Kijk hiervoor op onze speciale pagina's 'hotels' en 'vliegtickets'.

Amerika

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Amerika

Bezienswaardigheden


Meer in amerika

...

Vliegtickets Amerika

Lees verder

...

Vliegtickets naar de Verenigde Staten

Lees verder