Stedenreizen Londen

Generic placeholder image

Voor een gezellig weekendje weg of een korte vakantie wordt vaak gekozen voor stedenreizen Londen en dat is niet voor niets! Want Londen is een heerlijke stad voor een citytrip.
In alle jaargetijden kun je je prima vermaken, zowel 's zomers als 's winters. In de wintermaand december worden namelijk ook veel stedenreizen Londen georganiseerd, in combinatie met een bezoek aan een sfeervolle kerstmarkt. Want Londen in kerstsfeer is uniek! Maar het is ook heerlijk om gewoon op een terrasje te zitten of eens te gaan shoppen in de prachtige winkelstraten.
Het mooiste warenhuis van Londen is Harrods en hier moet je zeker een bezoek aan brengen. Andere bekende highligts die je kunt bezoeken tijdens stedenreizen Londen zijn: Buckingham Palace (de Londense residentie van Koningin Elizabeth), 10 Downing Street (de ambtswoning van de Britse premier), de Houses of Parliament, de London Eye (het reuzenrad), het Millennium Dome, de Tower (een voormalige vesting en gevangenis, nu een museum waar je de Britse kroonjuwelen kunt bewonderen) en de Tower Bridge, St. Paul's Cathedral, Westminster Abbey, het Wembley Stadium, het Britisch Museum en de National Gallery. Het is heel eenvoudig om je te verplaatsen van de ene bezienswaardigheid naar de andere, want Londen heeft een heel goed metrostelsel. Bovendien is het ook heel leuk om eens de bus te nemen, in de bekende rode Londense dubbeldekkers. Als je kiest voor stedenreizen Londen, combineer dat dan ook eens met een musical. Want Londen is ook een echte musicalstad en alle bekende musicals zijn in Londen te zien.

Het aanbod van stedenreizen Londen is heel divers. Je kunt met de eigen auto gaan, maar ook met het vliegtuig of de bus. Op onze pagina 'stedenreizen' kun je bij gerenommeerde aanbieders allerlei soorten stedenreizen Londen direct online boeken. Wil je zelf je stedenreizen Londen samenstellen, bijvoorbeeld door een losse hotelboeking te doen en er een goedkoop vliegticket bij te boeken? Kijk dan even op onze pagina's 'hotels' of 'vliegtickets'. voor een korte stedentrip naar Londen kun je ook op onze weekendjes pagina kijken.

Engeland

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Engeland

Bezienswaardigheden


Meer in engeland

...

Goedkope vliegtickets Londen

Lees verder

...

Vliegtickets Londen

Lees verder

...

Weekendje Londen

Lees verder