Lastminutes Turkije

Generic placeholder image

Turkije is een paradijs van zon, zee, bergen, en meren dat een vakantieganger een aangename verandering van de routine van het dagelijkse leven aanbiedt.
Vanaf April tot aan Oktober, hebben de meeste plaatsen in Turkije een ideaal klimaat. Dat betekent ontspannen op de zandstranden of het genieten van de rust van de bergen en meren. Turkije heeft ook een prachtig verleden en is een land met vele historische schatten van 13 opeenvolgende beschavingen die meer dan 10.000 jaar omvatten. Zelfs als je slechts een korte tijd in Turkije doorbrengt, kun je veel van deze bijzondere erfenis zien.
Een bezoek aan Turkije zal zonder twijfel een tweede bezoek aan Turkije opleveren. Je wilt terugkomen om nog meer bijzondere plaatsen te zien. En ondanks alle verschillen zul ook je ook het gemeenschappelijke aan Turkije ontdekken: de vriendschappelijke en gastvrije mensen van dit unieke land. Jij zoekt een zonvakantie naar Turkije? Dan hoef je niet verder te zoeken. In onze database staan meer dan 1.000 zonvakanties en aanbiedingen naar het prachtige Turkije. Mede dankzij haar unieke ligging, Turkije ligt op de grens van Europa en Azië, is Turkije een uniek vakantieland. Door het lage prijspijl en de uitstekende hotels is Turkije snel een populaire vakantiebestemming voor westerse toeristen geworden. Het prachtige weer en de vriendelijke bevolking helpen daar natuurlijk ook bij. Bekende toeristische steden zijn: Bodrum, Alanya, Marmaris, Kusadasi, Side en Antalya. Veel hotels in deze steden bieden de zogenaamde all-inclusive vakanties aan.
Wil je op vakantie naar Turkije dan moet je er wel rekening mee houden dat in de maanden juni, juli en augustus het er erg warm kan zijn. Een uitstekende bestemming voor een stedentrip is Istanbul, een bijzondere stad met veel bezienswaardigheden. Kortom Turkije is de moeite waard dus gewoon snel je zonvakantie naar Turkije boeken.

Turkije

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Turkije

Bezienswaardigheden


Meer in turkije

...

Stedenreizen Istanbul

Lees verder

...

Turkije, een land met vele gezichten

Lees verder

...

Zonvakanties Turkije

Lees verder