Lastminute Griekenland

Generic placeholder image

Wil je snel en gemakkelijk een goedkope lastminute reserveren naar Griekenland? Kijk dan eens bij de speciale lastminute aanbiedingen naar Griekenland.
Het zoeken naar goedkoopste lastminute Griekenland aanbiedingen wordt een stuk makkelijker dankzij deze pagina. Ben je op zoek naar een zonvakantie naar Griekenland kijk dan bij onze zonvakantie aanbiedingen. Je kan een van de vele eilanden bezoeken en een strandvakantie boeken om lekker zorgeloos tot rust komen aan de prachtige Griekse stranden. Wil je meer variatie, dan is een eilandencruise natuurlijk de oplossing. Hou je van vakantie in combinatie met cultuur dan biedt Griekenland een waaier van prachtige historische sites, waardevolle musea en zonovergoten natuur. Om zoveel mogelijk van deze cultuur te zien is een rondreis door klassiek Griekenland een echte aanrader. De belangrijkste toeristische steden in Griekenland zijn: Athene, Halkidiki, Kreta, Rhodos, Mykonos, Samos, Chios, Kos, Lesbos, Santorini, Zakynthos en Corfu. Griekenland bestaat uit verschillende gebieden.
De belangrijkste toeristische bestemmingen zijn: Athene en de kusten van Attica, Evia, Halkidiki, de eilanden van de Dodekanesos, de Cycladen-eilanden, de Ionische Archipel en Kreta. Je kan hier overal genieten van een mooie natuur en fascinerende cultuur: in de oudheid bestond Griekenland uit belangrijke stadstaten zoals Athene en Sparta. De koelste periode in Griekenland is tussen November en Maart. Tijdens de wintermaanden kan het af en toe vrij koud zijn, zeker in het noorden van het land. De zuidelijke eilanden hebben een milder klimaat. Kreta is het grootste en meest zuidelijk eiland van Griekenland. Het is een vakantie-eiland met alle mogelijkheden. Ondanks de toeristische toeloop heeft het zijn typische charme bewaard. Het is een eiland met een rijk cultureel verleden en door zijn ligging geniet het van een prachtig klimaat. In het binnenland zijn er indrukwekkende bergketens. Voor de waterliefhebbers: kreta bezit prachtige kusten met baaien waar men volop kan zonnen op het witte zand en achteraf een verkoelende duik kan nemen in het schitterend heldere water.
De Griekse keuken is veel lekkerder in het land zelf dan in de Westerse Griekse restaurants. In echte Griekse restaurants is het de gewoonste zaak dat de klant even in de keuken binnenloopt om te zien wat er zoal op het menu staat. Als men besloten heeft wat men wil eten, hoef je het maar aan te wijzen. Griekenland is gastvrij en een heerlijk vakantieland dus boek snel je lastminute en ga genieten van de Griekse zon.

Griekenland

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Griekenland

Bezienswaardigheden


Meer in griekenland

...

Zonvakantie in Griekenland

Lees verder

...

Zonvakanties Kreta

Lees verder