Lastminute vakanties

Generic placeholder image

Het woord ‘lastminute’ is in de reisbranche al zo ingeburgerd, dat je het woord gewoon los kunt vermelden en toch iedereen meteen aan goedkope lastminute reizen denkt.

Het is niet zo dat je een goedkope lastminute aanbiedingen alleen maar vlak voor vertrek kunt boeken. Veel aanbieders van vakantiereizen gebruiken de term lastminute voor alle reizen met een vertrekdatum binnen zes weken. Bij lastminute reizen moet je dus vooral denken aan goedkope reizen. Lastminutes worden aangeboden naar alle zonnige Europese vakantielanden, zoals Turkije, Egypte, de Canarische Eilanden, Spanje, Portugal en Griekenland. Maar ook naar verre vakantiebestemmingen kun je goedkope lastminute reis boeken. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke zonvakantie naar Mexico, Brazilië, de Dominicaanse Republiek of de Nederlandse Antillen. Als je zon, strand, zee en een prettig klimaat belangrijker vindt dan de keuze voor een specifiek land, dan tref je het helemaal. Kies gewoon uit de lijst met de allergoedkoopste lastminutes van onze aanbieders en je kunt voor weinig geld naar de mooiste vakantiebestemmingen..

Ferio vakanties

Zoek je voordelige lastminute? Kijk dan op Ferio vakanties (ANVR/SGR) voor supervoordelige vliegvakanties en scherp geprijsde aanbiedingen naar o.a. Turkije, Griekenland, Spanje, Egypte, Italië, Malta en Tunesië! Klik verder voor het volledige aanbod met zonvakanties van Ferio.

Vaya.nl

Voor goedkope lastminute kijk je bij Vaya.nl (SGR/ANVR). Op Vaya.nl vind je aantrekkelijk geprijsde vliegvakanties, naar onder andere de Canarische Eilanden, Turkije, Spanje, Portugal en Griekenland. Kijk snel op de site voor heel veel fantastische aanbiedingen!

De Vakantiediscounter

We bieden je in samenwerking met de Vakantiediscounter (SGR/ANVR) echt goedkope lastminute. Na je reservering kun je de gekozen vakantie gewoon per bank of giro betalen en je reservering valt volledig onder de garantie en voorwaarden van de SGR/ANVR.

Bizztravel

Die geweldige vakantie kun je nu boeken want hier kijk je voor voordelige lastminute Bizztravel (ANVR/SGR) is de aanbieder van supervoordelige vliegvakanties en scherp geprijsde aanbiedingen naar o.a. Turkije, Griekenland, Spanje, Egypte, Malta en Tunesië!

Reiscompas

Een vertrouwd adres, een direct seller, die goedkope en uitstekende vliegvakantie`s naar het zonnige Turkije, Griekenland en Egypte aanbiedt. Meer weten? Klik dan op Reiscompas.nl (SGR) en bekijk de geweldige aanbiedingen en de te gek scherp gesprijsde last minute reizen, je kunt direct online boeken. De boeking valt onder de voorwaarden en de garantieregeling SGR en Calamiteitenfonds.

Opvakantievanaf.nl

Via Opvakantievanaf.nl (ANVR/SGR) boek je lastminute vanaf je eigen regionale luchthaven. Begin je reis zonder stress en ga op vakantie vanaf Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde, Rotterdam Airport of Maastricht Aachen Airport. Geen files, voordelig parkeren en geen lange wachttijden op de luchthaven. Vlieg naar de leukste zonbestemmingen in Europa. Vergelijk de prijzen van alle touroperators en boek je lastminute direct online.

deREISGIGANT

Voor scherp geprijsde lastminute kun je ook terecht bij onze partner deREISGIGANT (SGR/ANVR). Je vindt in dit gigantische reisaanbod altijd snel een reis die aan je wensen voldoet. Dankzij de lage prijzen en het overzichtelijke aanbod van reizen boek je snel en eenvoudig je last-minute vakantie.

GoBest

Goedkoop naar Turkije, Griekenland, Egypte, Brazilie of Gambia? Kijk bij GoBest (SGR/ANVR) voor echt goedkope lastminute. GoBest is onderdeel van één van de grootste reisondernemingen ter wereld: de First Choice Group.

Eliza was here

Zoek je eens wat anders? Boek dan nu een last minute vliegvakantie bij Eliza was here (ANVR/SGR). Waar iedereen rechtsaf slaat kun je ook linksaf slaan. Via een klein smal weggetje kom je in een bergdorpje. En aan de rand van dat bergdorpje ligt een landhuis. Eigenlijk een oude boerderij. Reizen met verblijf in sfeervolle accommodaties, inclusief vlucht, auto en voor een scherpe prijs.

Kindervakanties

Bij deze kindervakanties worden je kinderen de hele dag bezighouden met allerlei leuke activiteiten. En dat betekent voor jou ook een heerlijk ontspannen vakantie.

All-inclusive: gemak

Het is bijna niet nodig om je portemonnee mee te nemen, want het eten en drinken is gratis. Steeds meer reizigers kiezen voor het gemak van all-inclusive accommodaties.

Heerlijke zonvakanties

Boek een heerlijke zonvakantie en geniet van strand en zee. Maar betaal niet teveel voor je reis, dus kies uit deze touroperators voor de voordeligste zonaanbiedingen.

Verre reizen

Reizen naar verre bestemmingen worden steeds goedkoper. Droom niet alleen over die parelwitte tropische stranden, maar boek die verre reis en ervaar het in het echt!

Auto huren? Regel het hier!

Regel hier je autohuur, met een duidelijk huurcontract in het Nederlands! Kies hiermee voor betrouwbaarheid en profiteer meteen van de laagste prijzen.

Reisverzekering 10% korting

Een onbezorgde vakantie begint met een paar euro per dag voor een goede reisverzekering. Hier ontvang je ook nog 10% extra korting op de Elvia reisverzekering.

Albufeira, Algarve, Portugal

Bezienswaardigheden


Meer lastminute

...

Lastminute aanbiedingen

Lees verder

...

Lastminutes naar de zon

Lees verder

...

Lastminutes Canarische Eilanden

Lees verder