Jeugd- en kindervakanties

Generic placeholder image

Als je kind een leuke vakantie heeft, dan heb jij dat ook! En daarom is het een goede beslissing om te kiezen voor een speciale kindervakantie. Je vind hier allerlei soorten vakanties, bijvoorbeeld die zijn afgestemd op de leeftijdscategorie van je kinderen.

Maar er zijn ook andere soorten kinder- en jeugdvakanties. Ben je op zoek naar een familiehotel of -resort met veel extra faciliteiten voor je koters of zoek je juist iets voor kinderen die erg graag met een groep leeftijdsgenootjes op vakantie willen, zonder pa en ma? In beide gevallen hebben wij de beste aanbieders voor je geselecteerd.
Bij Kidsworld, Petit Paradis en Djoser ga je samen met je kinderen op vakantie. Dat kan een heerlijke zonvakantie zijn, een camping of een actieve vakantie. Met Vinea en Simbo kies je voor een groepsreis, waarbij de ouders niet meegaan op vakantie. Dat lijkt een hele verantwoordelijkheid, maar maak je geen zorgen. Deze aanbieders zijn echte specialisten en hebben veel ervaring, dus je kind is in goede handen. Daarnaast is het ook nog eens goed voor zijn of haar zelfstandigheid en maken ze op deze vakanties snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Petit Paradis van Eurocamp

Petit Paradis van Eurocamp (ANVR/SGR) is speciaal bedoeld voor gezinnen met kleintjes. Petit Paradis is de benaming voor een selectie van 53 bestemmingen uit het totale Eurocamp-aanbod die buitengewoon geschikt zijn voor een vakantie met een baby en/of peuter. Een baby verandert niet alleen je leven, het verandert ook de manier waarop je op vakantie gaat. Even snel inpakken en wegwezen is er dus niet meer bij en ook lang niet elk hotel of appartement leent zich voor een ontspannen vakantie met een baby of peuter. Een camping is de ideale plek voor een verblijf met de allerkleinsten: avontuurlijk buitenleven, vrijheid en comfort.

Djoser junior

Op reis met Djoser Junior (ANVR/SGR), speciaal voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 14 jaar, combineer je de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid en extra aandacht voor de jonge reizigers. De reizen hebben gemiddeld achttien deelnemers en bestaat uit zowel twee- als eenoudergezinnen. De reizen zijn erg geschikt voor gezinnen die houden van een actieve manier van reizen en ze kenmerken zich door veel natuur en cultuur, zoals een kanotocht over de Canadese meren, safari’s in de wildreservaten van Kenia of een uitstapje naar het oude Polonnaruwa, een voormalige koningsstad in Sri Lanka.

Disneyland Resort Paris

Disneyland® Resort Paris is de nummer 1 toeristische bestemming in Europa. Het omvat 2 Disney® Parken, 7 themahotels en een uitgebreid scala aan eet-en ontspanningsmogelijkheden. Het resort is 365 dagen per jaar open, heeft veel verschillende thema's en er valt altijd iets te beleven voor jong en oud!

Simbo KiddyKidz

Simbo KiddyKidz (ANVR/SGR) biedt veel verschillende vakanties in Nederland voor kinderen van 5-7 en 7-10 jaar. Sommige daarvan staan helemaal bol van de survivalactiviteiten, maar er zijn ook vakanties waarbij je de hele dag met paarden bezig bent of heel veel gaat zeilen. Het is misschien de eerste keer dat je kinderen zonder jou op vakantie gaan en dat is in het begin best spannend, maar de Simbo-begeleiding zorgt ervoor dat ze zich vanaf het eerste moment op hun gemak voelen en een leuke vakantie hebben. De begeleiders eten en slapen altijd in dezelfde 'Simbo-stay' als de jongeren en zijn met alle activiteiten bij ze. En deze specialisten weten ook precies wat kinderen van die leeftijd leuk vinden!

Simbo DynAmiGo

Simbo DynAmiGo (ANVR/SGR) biedt superleuke vakanties voor 10-13 en 13-15-jarigen. Of ze nu houden van veel actie of juist willen relaxen. Ze kiezen heel bewust voor niet al te grote groepen, gemiddeld tussen de 14 en 20 deelnemers per vakantie. Op deze manier hebben je kinderen de kans om alle vakantiegenoten en reisleiders goed te leren kennen en maken ze snel nieuwe vrienden en vriendinnen! De vakanties zijn helemaal gericht op wat jongeren van deze leeftijd leuk vinden.

Simbo Experience

Tijdens een Simbo Experience-vakantie (ANVR/SGR), speciaal voor jongeren van 15-19 jaar krijg je alle vrijheid en ruimte. Je ontdekt nieuwe activiteiten, gaat je grenzen verleggen, reist door mooie gebieden, viert feest en ontmoet heel veel jongeren uit Nederland of andere landen van Europa! Samen met een leuke groep en de Simbo-crew vier jij een vakantie die helemaal bij jou past. Iedere vakantie heeft een eigen programma en biedt bepaalde activiteiten. Je kunt kiezen voor actieve vakanties, maar ook voor hele relaxte vakanties en nog heel veel meer.

Ruime keuze autovakanties

Voor nog meer vakantiehuizen kun je ook kijken bij onze rubriek autovakanties. Er is volop keuze, van luxe villa's met zwembad tot eenvoudige huisjes. Voor ieder budget!

Heerlijke zonvakanties

Lekker naar de zon? Hier vind je de goedkoopste en beste touroperators, met prachtige aanbiedingen van zonvakanties naar mooie stranden en een blauwe zee.

Prachtige vakantiehuizen

Bij ons heb je keuze uit 60.000 vakantiewoningen, verdeeld over 25 landen.
Luxe villa's met zwembad of eenvoudige huisjes, er is volop keus voor ieder budget.

Hotels reserveren

Met de speciale zoekfunctie voor aanbiedingen vind je bij deze aanbieders duizenden hotels in 81 landen. Met beschrijvingen, foto's en handige plattegronden.

Goedkope vliegtickets

Je wilt gewoon even snel een ticket boeken? Bespaar veel geld en kies uit het enorme aanbod van goedkope vliegtickets van bekende aanbieders, waaronder KLM.

Reisverzekering 10% korting

Regel hier meteen een goede reisverzekering voor slechts een paar euro per dag! Wij geven je ook nog eens 10% extra korting op deze reisverzekering van Elvia.

Albufeira, Algarve, Portugal

Bezienswaardigheden