Hotels in Londen

Generic placeholder image

Boek een hotel in Londen en geniet van deze prachtige stad. Want Londen is de bestemming voor bijvoorbeeld een heerlijk en gevarieerd weekendje weg of een leuke stedentrip.
Kies een hotel in de buurt van het prachtige centrum, zodat je vakantie direct kan beginnen met het ontdekken van Londen. Op deze pagina kun je hotels boeken in diverse prijsklasse ook lastminute hotel aanbiedingen naar Londen. Een bezoekje aan Londen hoeft zeker niet duur te zijn. Je boekt al een eenvoudig hotel vanaf € 25,- per nacht. Je vervoer naar Londen kun je hier ook regelen. Een goedkope vliegticket naar Londen boek je op onze vliegticketpagina. Wil je met de trein? Kijk dan op onze pagina voor treinreizen. Als laatste kun je met eigen vervoer of met de veerboot, kijk daarvoor op onze ferry pagina.
Londen is een van de meest opwindende steden van de wereld. Een grote, bruisende, dynamische stad, bekend om zijn geschiedenis, ceremonieel vertoon en architectuur. En steeds meer bekend om zijn restaurants, luxe hotels, theaters, clubs en nachtleven. Wat je zeker moet zien, zijn is De Tower of London, wisseling van de wacht op Buckingham Palace, het British Museum, de Tower Bridge aan de Theems. Londen is een van de grote artistieke en culturele centra van de wereld. Meer dan 300 musea verzorgen een enorme keus aan unieke collecties en bezienswaardigheden.
Ook leuk zijn de gratis straattheaters op plaatsen als Covent Garden en Spitalfields. De levendige muziek "scene" in de hoofdstad bestaat nog steeds. Hier kwamen de swingende songs van de Sixties en de Punk vandaan en is vandaag de dag de bakermat van de Britpop en meer. Kortom Londen zal nooit vervelen. Boek dus snel een hotel in Londen en geniet van deze prachtige stad. Ben je op zoek naar een weekendje weg aanbieding naar Londen? Kijk dan op onze weekendje weg pagina.

Engeland

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Engeland

Bezienswaardigheden


Meer in engeland

...

Stedenreizen Londen

Lees verder

...

Goedkope vliegtickets Londen

Lees verder

...

Vliegtickets Londen

Lees verder

...

Weekendje Londen

Lees verder