Hotels in Amsterdam

Generic placeholder image

Goedkope hotels in Amsterdam boek je hier. Voor een weekendje weg, een zakenreis of een dagtrip, er zijn voldoende hotels voor ieder doel.
Met name de hotels dicht bij het centrum zijn erg in trek. Je kunt vrijwel alles te voet bezichtigen. En Amsterdam is de moeite waard. Amsterdam heeft vele gezichten. Iedereen kent de 165 romantische grachten met de 1281 bruggen, de ruim 600.000 fietsen, het nachtleven en de bloemenmarkt. Maar daarnaast biedt de stad vele andere bezienswaardigheden, uitstekende winkelmogelijkheden en uiteenlopende tentoonstellingen in 50 musea. Elke dag heeft u de keuze uit vele concerten en theatervoorstellingen. Amsterdam heeft 't allemaal!
Amsterdam staat bekend als een topbestemming voor muziek, dans en dance. Geniet van de hipste clubs, beleef de muziek van internationale orkesten van wereldklasse, innovatieve beroemde dansgezelschappen en uitmuntende rock- en popconcerten. Nu is het tijd om het beste dat Amsterdam te bieden heeft te presenteren. 2007 is benoemd als jaar van "Feel the Rhythm - music & dance" en zit vol met speciale evenementen; van klassieke dans tot hedendaags, de hipste club sounds en alles van toporkesten tot de underground rockmuziek. Wilt u overnachten op de Dam, of liever aan de rand van het centrum? Amsterdam telt bijna 350 hotels, variërend van budget- en jeugdhotels tot 5-sterren de-luxe hotels. Wat u zeker niet mag missen is het Anne Frank huis. Bezoek de onderduikplaats waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog haar dagboek schreef. Leer de lotgevallen kennen van de acht onderduikers en de mensen die hen tijdens de oorlog hebben geholpen. Citaten uit het dagboek, foto's, films en originele voorwerpen illustreren de gebeurtenissen die zich op deze plek hebben afgespeeld. Het eerste dagboek en andere originele geschriften van Anne Frank worden getoond. Naast de historische ruimtes, waar de geschiedenis van Anne Frank centraal staat, is er ook een actuele tentoonstellingen in het museum. In de interactieve tentoonstelling 'Free2choose' komen actuele voorbeelden uit de hele wereld aan bod van vrijheidsrechten die botsen met de bescherming van de democratie.
Wacht niet langer en maak hier een keuze voor je hotel. Bijvoorbeeld Golden Tulip Amsterdam-Centre. Dit hotel ligt in het hart van het historische stadscentrum, en op loopafstand van de talrijke winkelstraten en warenhuizen. Dankzij de unieke locatie aan een verkeersvrij plein, kunnen zij u verzekeren van een goede nachtrust. Of NH Grand Hotel Krasnapolsky. Dit hotel bevindt zich midden in het oude en karakteristieke centrum van Amsterdam, gelegen nabij het Koninklijk Paleis, winkelstraten, de Beurs van Berlage en de Nieuwe Kerk. Madame tussauds, het Amsterdams Historisch Museum, het Nationaal Monument en de Wallen zijn andere attracties die binnen handbereik liggen.

Nederland

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Nederland

Bezienswaardigheden


Meer in Nederland

...

Fietsvakantie Drenthe

Lees verder

...

Nederland, het perfecte vakantieland!

Lees verder

...

Vakantieparken in Nederland

Lees verder

...

Weekendje Maastricht

Lees verder