Camperhuur Australië

Generic placeholder image

Als er één land geschikt is voor een campervakantie, dan is het wel Australië. Ontdek dit prachtige land op een avontuurlijke manier, met veel vrijheid.
Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat, wanneer je wilt stoppen en waar je wilt overnachten. Australië heeft zoveel moois te bieden: de uitgestrekte vlaktes, de bruisende steden Sydney en Melbourne, de spectaculaire onderwaterwereld van het Great Barrier Reef en Ningaloo Reef, prachtige witte stranden en regenwouden met watervallen. Maak kennis met de oude cultuur van de Aboriginals en de vriendelijke bevolking. Ook de dierenwereld van Australië is ongekend: koala’s, kangoeroes, vogelbekdieren of krokodillen, hier zie je ze in het echt! Dit alles kun je zelf beleven tijdens je campervakantie in Australië. Het rijden met een camper is absoluut niet moeilijk. De campers hebben stuurbekrachtiging en rembekrachtiging, wat de besturing erg gemakkelijk maakt.
Via ons kun je boeken bij twee specialisten op het gebied van camperhuur Australië: Travelhome en Holiday Campers. Juist omdat campervakanties zoveel vrijheid bieden, zijn er ook veel verschillende mogelijkheden om je camperreis in te vullen. Je kunt dan ook vaak het beste een gratis offerte aanvragen waarin je je voorkeuren voor je camperhuur Australië aangeeft. Zo krijg je alle informatie op maat.
Travelhome organiseert ook informatiebijeenkomsten, voor vakantiegangers die eerst wat meer wilt zien over de campervakanties. Je krijgt dan een presentatie te zien, met mooie foto’s over je bestemming. Je kunt natuurlijk ook bij Travelhome eerst een brochure over campervakanties opvragen. Die kunnen per post opgestuurd worden of zijn via de site te downloaden. Klik door naar onze pagina ‘Camperhuur’ voor meer informatie over camperhuur Australië.

Australie

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Australie

Bezienswaardigheden


Meer in australie

...

Vliegtickets Australië

Lees verder