Camperhuur Amerika

Generic placeholder image

Amerika is bij uitstek een land om per camper te ontdekken. Heb je geen eigen camper, dan is dat geen probleem, want er zijn tal van mogelijkheden voor camperhuur in Amerika.
In de Verenigde Staten kun je eindeloos met je camper genieten van vrijheid, rust en de meest fantastische landschappen! Het rijden met een camper in Amerika is absoluut niet moeilijk. De campers hebben rem- en stuurbekrachtiging, wat de besturing zeer eenvoudig maakt. Ook zijn de wegen en de parkeerplaatsen volledig berekend op campers, zelfs in de grote steden. Je kunt dus overal zonder problemen komen. Rij bijvoorbeeld van de oostkust naar de westkust, doorkruis het zuidwesten of verken de zonnige staat Florida. Wat is er mooier dan met je camper naar de Bryce Canyon of de Grand Canyon rijden? De kustroute via de Highway 1 is ook een geweldige belevenis! Bij een campervakantie heb je volop vrijheid. Je kunt zelf je tempo bepalen en je kunt stoppen en overnachten waar jij dat wilt.
We werken samen met twee gespecialiseerde partners op het gebied van camperhuur, Travelhome en Holiday Campers. Ze bieden een assortiment met een groot aantal landen, waaronder een uitgebreide keus aan camperhuur Amerika. Je kunt kiezen uit individuele campervakanties en camperreizen voor gezinnen met (jonge) kinderen of voor campergroepsreizen. Er zijn zelfs aangepaste campers voor minder valide reizigers. Juist door de grote vrijheid die je hebt en omdat iedereen ergens anders zijn camper weer wil inleveren, kun je voor je camperhuur het beste een gratis offerte aanvragen. Dan krijg je vrijblijvend alle informatie op maat.
Travelhome organiseert ook met grote regelmaat speciale informatiedagen voor allerlei verschillende soorten campervakanties. Tijdens deze bijeenkomsten zie je prachtige foto’s en presentaties van wat je kunt verwachten tijdens je campervakantie. Via hun website kun je ook een camperbrochure aanvragen of de digitale brochure van Amerika downloaden. Wil je op een avontuurlijke manier van het verrassende landschap van de Verenigde Staten genieten? Kies dan voor camperhuur Amerika!

Amerika

Albufeira, Algarve, Portugal

Het weer in Amerika

Bezienswaardigheden


Meer in amerika

...

Stedenreizen New York

Lees verder

...

Vliegtickets Amerika

Lees verder

...

Vliegtickets naar de Verenigde Staten

Lees verder