All-inclusive hotels

Generic placeholder image

Het grote voordeel van all-inclusive hotels is dat je tijdens je verblijf zoveel kunt eten en drinken als je wilt en je geen portemonnee op zak hoeft te hebben. Dat betekent meer gemak en bovendien kun je beter je uitgaven in de hand houden.
In alle populaire Europese vakantielanden, zoals Egypte, de Canarische Eilanden, Spanje, Griekenland en vooral Turkije, vind je een uitgebreide keuze aan all-inclusive hotels. Maar ook bij reizen buiten Europa, naar landen als Brazilië, Isla Margarita, Tunesië of de Dominicaanse Republiek kun je uit verschillende all-inclusive hotels kiezen.
Er zit wel verschil in het aanbod van all-inclusive hotels. Bij alle all-inclusive hotels zijn alle lokale alcoholische en niet-alcoholische drankjes wel inbegrepen, evenals een uitgebreid ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Maar het verschil zit vooral in de vele extra’s die daar nog bij komen, zoals lekkere snacks en koffie/thee met koekjes. Je hebt vaak ook hotels die vrije toegang bieden tot allerlei sportieve of ontspannende activiteiten, zoals fitness, Turks bad, jacuzzi, darts, beachvolley, tafeltennis, tafelvoetbal, waterfietsen en een uitgebreid animatieprogramma. Beoordeel all-inclusive hotels dus niet direct op hun totaalprijs, maar kijk eerst hoeveel er allemaal bij in zit. Vaak lijkt de prijs hoger, maar ben je dat geld bij goedkopere hotels ook kwijt als je voor de leukste activiteiten apart moet betalen.

Zoek je leuke all-inclusive resorts voor het hele gezin? Vergeet dan niet om even op onze pagina ‘kindervakanties’ te kijken. Via KidsWorld kun je all-inclusive vakanties boeken in een prachtig vakantieparadijs, o.a. in de populaire vakantielanden Turkije, Griekenland en Tunesië. Hier beleven kinderen de vakantie van hun leven en ... als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders vanzelf ook meer tijd voor elkaar.

Albufeira, Algarve, Portugal

Bezienswaardigheden


Meer allinclusive

...

All-inclusive reizen

Lees verder

...

All-inclusive Spanje

Lees verder

...

All-inclusive Turkije

Lees verder