All-inclusive hotel

Generic placeholder image

Bij veel vakanties kun je kiezen voor een all-inclusive hotel. Dit betekent dat je een vast bedrag betaalt voor je vakantie en dat alle consumpties die je in het hotel nuttigt inbegrepen zijn.
Vaak hoort er nog veel meer bij dan alleen (buffet)maaltijden en drankjes. Want meestal zijn ook allerlei sporten, entertainment en activiteiten bij de all-inclusive formule inbegrepen, zoals tennis, fitness, sauna, tafeltennis, biljart, tafelvoetbal en gebruik van kano’s of waterfietsen. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van het soort allinclusive hotel dat je boekt en op welke locatie het hotel staat (bijvoorbeeld aan zee). Allinclusive zonvakanties zijn erg populair. Vooral omdat ze voordelig zijn en naar gewilde vakantielanden gaan, zoals Griekenland, Turkije, Egypte, Spanje of de Canarische Eilanden. Maar ook bij verre bestemmingen als Isla Margarita, de Dominicaanse Republiek of Tunesië kun je meestal wel een keuze maken voor een all-inclusive hotel.
Veel vakantiegangers boeken een vakantie in een all-inclusive hotel omdat je dan niet meer met je portemonnee op zak hoeft te lopen en je de kosten goed in de hand kunt houden. Het maakt niet uit hoeveel consumpties - zoals lokale of niet-alcoholische drankjes - je bestelt, de prijs blijft hetzelfde. Het verschilt wel per hotel wat er allemaal onder de all-inclusive formule valt, dus het is goed om daar bij je boeking even op te letten. De inhoud van het all-inclusive pakket is vaak ook afhankelijk van het aantal sterren dat het all-inclusive hotel heeft. Hoe meer sterren, hoe meer extraatjes er bij je allinclusive vakantie horen. Een all-inclusive hotel is meestal voordeliger en zeker veel handiger dan een losse hotelboeking waarbij je alle drankjes en maaltijden apart moet afrekenen. Er zijn ook speciale allinclusive kindervakanties, in hotels die erg geschikt zijn voor gezinnen met (jonge) kinderen. Als je daarin geïnteresseerd bent, kijk dan ook even op onze pagina ‘kindervakanties’.

Albufeira, Algarve, Portugal

Bezienswaardigheden


Meer allinclusive

...

All-inclusive hotels

Lees verder

...

All-inclusive reizen

Lees verder

...

All-inclusive Spanje

Lees verder